середу, 20 липня 2022 р.

Літній табір в Крузах Польща для дітей з України!

Завдяки запрошенню Ольштинського Старостинського Округу і Єпархії Ольштинсько-Гданської УГКЦ, владики Аркадія Трохановського, підтримки німецької фундації Osnabrüсk у співпраці з Комісією Освіти та Виховання Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії УГКЦ, завдяки успішній праці протопресвітера о. Ярослава Гостинського та декана о. Івана Зозулі діти з України, а саме з спеціальної школи Нового Села (де навчаються діти з особливими освітніми потребами і різними нозологіями) із директором Дарією Йосипівною та вихователями змогли взяти участь в літньому таборі у Крузах, Ольштинського Старостинського округу де директором інтернату є Аґата Мілєвич.


Дякуємо Господу Богу та всім причетним за допомогу, за підтримку та супровід п. Ганні Зварич, єпархіальному управлінню та місцевій владі за надану можливість у цей складний час війни відпочити нашим дітям. Нехай за добро винагородить Вам наш Добрий Бог!







вівторок, 12 липня 2022 р.

Храмовий празник у парафії с.Йосипівка

Сьогодні парафіяльною родиною відзначили храмовий празник у с.Йосипівка. Щиро дякую усім парафіянам за жертовну працю напередодні празника, нашому братству, сестринству та Марійській Дружині за оформлення фотозони. Дякую також і нашим отцям за участь та молитву: о. капелану і віце-декану Євгену Влоху з смт. Микулинці, о.Роману Габрилею з с.Настасова, о.Михайлу Кухарському з с.Конопківки та с.Дворіччя і о. Роману Зощуку з с.Ладичина та їхнім сім"ям.













12.07.2022 р.Б. с.Йосипівка.